Met Serafijn geef ik Vilt workshops en cursussen, en verkoop ik zelfgemaakte produkten van schapenwol en vilt. Alle materialen die ik gebruik en verkoop zijn 100% natuurlijk. In de agenda staat het actuele aanbod van workshops en cursussen.
Je kunt mij - in het atelier of op jouw locatie - een kinderfeestje, workshop of babyshower laten verzorgen; nat-vilten, wolwikkelen (van bijvoorbeeld feeën of elfjes) of naaldvilten (droogvilten). Leuk als activiteit op een vriendinnendag of bedrijfsuitje!

Heb je een leuk evenement, een idee of een vraag, schroom dan niet om contact op te nemen!

 

Ik verkoop mijn zelfgemaakte producten. Hier op afspraak, of bijvoorbeeld met een kraam op een evenement. Op het moment heb ik verschillende gevilte Godinnen, tassen, naaldvilt schilderijen en kinderproducten. Ook voor unieke kleine cadeautjes kun je bij mij terecht.

 

Ik verkoop eventueel ook viltwol (merino en bergschaap) en andere aanverwante materialen. Je mag altijd langskomen, geef dan even een belletje of mailtje om een afspraak te maken. 

 

Met mijn zelfgemaakte producten en materialen heb ik af en toe een kraampje (of gehad) bij de Ouders Natuurlijk Beurs in Doorwerth, het oogstfeest bij lusthof De Ommuurde Tuin in Renkum, de lentemarkt op Vrije School de Zwaneridder in Wageningen, schaapscheerdersfeest bij schapenbedrijf Grebbeveld Wageningen.

 

gallery/annelies vilt een tas

Hoe is Atelier Serafijn ontstaan?

In de afgelopen jaren dat de kinderen echt klein waren, heb ik mij toegelegd op het me eigen maken van het proces van vilten van schapenwol. Na de lange periode van het musiceren vanaf mijn elfde jaar, had ik behoefte aan het werken met mijn handen. Om iets fysieks te creëren waar je naar kan kijken, wat je kan bewaren, een ander moment verder aan kan werken. 

Mijn interesse voor natuurlijke en pure materialen heb ik al lang. Ik had wel eens vaker wat seizoenspopjes gemaakt. Maar het nam pas echt een vlucht toen mijn dochter begon bij de peuterspeelzaal op de Vrije School. Geïnspireerd door wat ik daar zag en voelde ben ik, natuurlijk ook door de komst van mijn kinderen, in de avonduren aan de slag gegaan en heb ik steeds meer mijn creativiteit leren kennen. Het werken met schapenwol en wolvilt geeft me een mogelijkheid om mijn rijke innerlijke wereld naar buiten te brengen en er verder op ontdekkingsreis te gaan. De kleuren en ontwerpen spreken tot de verbeelding. De materialen voelen zacht en warm en maken een verbinding met de natuur. 

 

gallery/dscn1707